Heggenscharen HC 260 XP - HC 275 XP

 
Nieuwe professionele heggenscharen ontworpen om te beantwoorden aan de behoeften van veeleisende particulieren en groenverzorgers die zich bezighouden met grote heggen met een dichte begroeiing.
 
De hoge kwaliteit van het messysteem garandeert steeds een perfect resultaat dat de gezondheid van de plant op lange termijn beschermt en de toekomstige ontwikkeling ervan verzekert.
 
De zorg voor details en de gebruikte professionele oplossingen (hoogkwalitatieve professionele messen, een gegoten cilinder, een gesmede drijfas, een zuiger met 2 segmenten, een elektronische spoel) maken van deze machine het ideale instrument voor wie op zoek is naar snelheid, absolute betrouwbaarheid en constante kwaliteit op lange termijn.
 
Topprestaties binnen zijn categorie, maar met bijzondere aandacht voor het comfort van de gebruiker. Dankzij het trillingsdempende systeem – dat het lichaam van de gebruiker helemaal isoleert –, het beperkte gewicht en de ergonomische handgrepen kan de kracht van de machine optimaal worden benut terwijl de spierbelasting tot een minimum wordt herleid.
DOCUMENTEN IN BIJLAGE
Brochure  Brochure  (1.662,60 Kb)
© 2002-2014 Bemak Benelux NV
Wenenstraat, 7 - 2321 Meer - Tel 0032 (0)3 6850773 - Fax 0032 (0)3 685 0843
| voorwaarden en bepalingen | credits | info@bemakbenelux.be | all right reserved | ddddddddddddddddd
XHTML